pardon? chanson!

musique avec un faux-fransoos
Stacks Image 20456
Jacques Brel, Brigitte Bardot, Edith Piaf. Stuk voor stuk grootheden van het Franse lied. Er gaat niets boven de echte chanson, maar velen zijn ook succesvol vertaald naar het Nederlands. Tijdens Pardon? Chanson! ga je samen met een echte faux-fransoos je eigen chanson componeren en opnemen in le Studiomobile.

Pardon? Chanson! is een interactieve muzikale act waarbij kinderen samen met een echte faux-fransoos hun eigen chanson componeren en opnemen in le Studiomobile! Van een klein, lief liedje tot een heuse rockopera, met ouders, vrienden, opa of oma? Niets is te gek. 
In vier stappen en zo'n 10 minuten is het gedaan en is de chanson klaar voor luistergebruik. Eenmaal thuis kan het liedje gedownload en tot in den treure beluisterd worden. Maak jij het mooiste, stoerste of meest originele liedje van de dag? Dan win je jouw chanson volledig gearrangeerd!

Tussen de bedrijvigheid door ontpopt onze faux-fransoos zich tot een ware troubadour die ieder tafereeltje van een passende chanson zal voorzien. En let wel: die chanson is nooit hetzelfde! Sfeer en gezelligheid est garanti.